Gezonde lunch

Omelet uit Sri Lanka

Omelet uit Sri Lanka

Deze week in de favorietevrijdag rubriek, de favoriet van Ande Smith (ja idd de Ande Smith, die mijn website zo mooi heeft gemaakt, elke dag weer blij mee) 
Tijdens haar vakantie in Sri Lanka, werd Ande opslag verliefd op de Aziatische keuken. Vooral het gebruik van bijzondere kruiden, zorgt altijd weer voor een verrassende smaak. In dit recept mag de gember dan ook niet ontbreken. 

Lunchgerecht voor 2 personen:
-4 eieren 
-1 ui 
-snufje zout 
-halve rode peper
-1 teentje knoflook 
-gember 
-geraspte oude kaas 

Hoe maak je het klaar:
Zet de koekenpan op het vuur/gas en doe hier een scheutje olie in, zodra het warm is fruit je hier de kruiden in aan. Klop in een los bakje de eieren los en giet deze bij het kruidenmengsel. 
Als de omelet half klaar is, gooi er dan wat oude kaas overheen, deksel op de pan en even laten doorgaren. 
Nu kun je het uitserveren, misschien met een lekker stukje brood erbij, de gember maakt dit gerecht helemaal af. 

Laten jullie weten of het is gelukt en of jullie er net zo van hebben genoten als Ande!!!

Wie o wie vinden we volgende week terug op favorietevrijdag met weer een heerlijk recept! Ik kan niet wachten, maar eerst genieten van deze heerlijke omelet, jammie jammie………

Liefs Rolien

Author


Avatar